Framgångsrika sluta röka tips som är bevisat att fungera


Alla rökare förstår att de borde sluta. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de förbättrar sin hälsa genom att röka. Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna med att försöka sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för tips som hjälper dig att sluta.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas i din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av De positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom, så att du lättare kan sluta röka för gott.

När du väl bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och registrera dig för det lokala gymet. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Bortsett från att du informerar dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller gummin . Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att sluta kan vara en lång process.

Sluta röka, inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link