Framgångsrika sluta röka tips som är bevisat att fungera


Avsluta kommer genom beslutsamhet och positiv inställning, liksom trick som dessa. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Att sätta saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kan sluta göra det lättare.

Sluta röka så fort du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att öka din sannolikhet att sluta för gott.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortsätter och röker, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Övning hjälper dig att lindra stress. Om du inte övar normalt kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om så inte är fallet, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Tips! Du ska inte försöka sluta röka ensam. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Nikotinutbyte

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Tips! Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapier kan hjälpa till att hantera begär. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Prata med en läkare om att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du med hjälp av tips och råd för att sluta göra.

Om du rökt, rengör din plats noggrant, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På detta sätt och en rökig lukt kommer du inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Din framgång är beroende av att du behåller din motivation. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Du kan också köpa dig en del smycken som bär en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

Sätt listan i en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig i svaghetstid.

De första sju dagarna är det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. När nikotin är borta från ditt system, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motsätter sig dem betydligt mindre traumatiska.

De flesta vill sluta, men få är villiga att försöka göra det. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. Implementera tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Under de första två dagarna kommer din kropp att utvisa nikotin inuti den. Efter det kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

Att veta mer om Array kommer säkert att gynna dig. Läs den här artikeln flera gånger för att behärska den information som den innehåller. Då börjar du lära dig ännu mer om ämnet så att du kan klara dig bra.Source link