Framgångsrika stopprökningstips som bevisas fungera


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Kom ihåg att olika lösningar fungerar för olika människor. Gör lite forskning för att upptäcka vilka metoder som bäst passar dig och din situation. Du kanske tycker att det är lättare än du trodde när du följer tipsen nedan.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en process.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Låt dina nära och vän veta, att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Att ge upp cigaretter är inte lätt, och det finns inget magiskt botemedel-allt. Men det betyder inte att det är hopplöst för dig att sluta. En kombination av olika tips kan vara det mest framgångsrika för dig, så lär dig allt du kan om vad som har fungerat för andra. Ge dem ett försök och du kan bli positivt överraskad.Source link