Frihet från tobak: Hur du kan göra det


Det finns få rökare som inte vet att de ska sluta röka. Det är inte en vanlig förekomst att ha en rökare har föreslagit att de förbättrar sin hälsa genom att röka. Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Följande råd hjälper dig att sluta.

Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din nivå av åtagande att sluta.

TIPS! Sluta röka gradvis. Försök aldrig att kyla kalkon.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl du ville sluta börja med.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som är friskare.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv du kommer att ha. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Många människor som inte röker mer sannolikt misslyckades vid första gången de försökte. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För de flesta människor, uppehåller sig de sena på natten, de ökar cigarettbehovet.

Hitta support via online formulär och samhällen. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta strategier och hantera mekanismer med andra.

Planera framöver hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

För att öka din motivation att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knutna till rökning cigaretter. Dina bästa blir inte ett nummer!

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle uppleva.

De första 7 dagarna kommer att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de fysiska begären har gått, förvänta sig att uppleva mestadels psykologiska begär. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

För en nonsmoker, belyser en cigarett och puffar bort på det, absolut ingen mening alls, särskilt med tanke på att alla är medvetna om farorna med att röka. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.

Din nuvarande och framtid kommer att dra nytta av att lära dig blå widgetinformation. Läs den här artikeln några gånger för att förstå den fullständigt. När du gör det, fortsätt att göra din forskning så att du kan lyckas med Array.Source link