Frihet från tobak: Hur du kan göra det


Din make och barn har bett dig att sluta röka. Din läkare kommer att driva dig för att hjälpa dig att sluta röka också. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Så vad håller dig tillbaka? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Nikotinutbyteterapi

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Du kan bli överväldigad av begär. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Tips! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Ta de pengar du sparar och spendera den på din familj som ett tack för att du stöttar dig genom det värsta. de förtjänar det!Source link