Frihet från tobak: Hur du kan göra det


Medan du vet att det är illa för dig, är det fortfarande svårt att röka rökning. Om du har försökt att sluta röka, kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Denna artikel kommer att ge dig några bra tips som hjälper dig att sluta.

Sluta röka

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att lägga ner någonting ner i skrivelse kan förändra hela ditt perspektiv.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Detta bidrar till att minska cigaretternas överklagande.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig just nu.Source link