Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Du vet att du kommer att ha stor nytta för hälsan och på andra sätt när du slutar röka.

Att skriva något ned kan påverka din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokus om att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål och tidshorisont när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Tips! Vila är viktigt när du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, Försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kan hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa din rökningstussresa. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett på dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett snarare än en tid för att minska din rökning.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Användning av dessa nikotinavgivande OTC-produkter i kombination med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är att helt sluta. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Försök bara att sluta och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Sätt in denna belöningslista på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Du borde alltid hitta ett sätt att behålla din motivation. Detta kan åstadkommas genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig smycken som symboliserar dina avsikter att sluta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du är kommer att gå om att göra det. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta.

Du är utan tvekan bekant med fördelarna med att ge upp tobak. Även om vi vet att fördelarna inte är tillräckliga för att hjälpa dig sluta röka – det är där alla tips som du har läst hjälper dig. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Snart ser du en stor förbättring i ditt liv när du inte längre röker.

Ett antal personer vill lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska se. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Lägg bara allt detta råd till god användning.Source link