Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Forskning har visat utan tvekan att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Detta gör att lärande att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna att göra.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Även om du ger efter till cigaretten i slutändan kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Sluta röka

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har lättat det att sluta röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Alla har sina mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilken strategi som är bäst för dig. Skapa den här personliga listan gör det här.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Tips! Berätta för alla du känner till de stora nyheterna – du slutar! De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt.

Övning är en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte har tränat regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Skapa idéer för hur man hanterar stunder som är stressiga. Det är vanligt att de som röker är vana vid att lindra stress genom att puffa på en cigarett. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Komma upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på listan inte eliminerar lusten att röka.

TIPS! Gör en plan för hur du ska hantera stressiga stunder. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett.

De flesta kommer inte att lyckas vid att sparka sitt första försök. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du glider upp, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig under vägen.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, städa din plats noggrant när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rökt lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kan se den dagligen. Det hjälper dig att motivera dig under svaghetstider.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökningstopp, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Låt inte dig själv bli statistik.

Tips! Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Hälsostatistiken indikerar tydligt ett stort antal dödsfall som direkt hänför sig till rökningssigaretter.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Inte att bli ett nummer!

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du " Jag spenderade inte att röka värdelös. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

De första sju dagarna är absolut absoluta. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska begär. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Kom ihåg att om du grottar i en gång, gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

TIP! Använd "NOPE," ak

Nu är det bra att sluta röka. Välj ett datum för framtiden, gör bara idag din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Många som försöker sluta är smärtsamt medvetna om att nikotin är extremt beroendeframkallande. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Ge dig själv ett bättre skott till framgång genom att använda förslaget i följande artikel. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Detta material ger dig en bra information om Array. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link