Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Det är nödvändigt att ha en riktig motivation för att lyckas sluta röka. Tänk på de många sätt du kommer att dra nytta av att sluta. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska hända när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Fördelarna med att avsluta inkluderar ökad ekonomisk och fysisk hälsa. Hälsan hos din familj är också förbättrad. Så fortsätt läsa för att få råd för att börja ditt försök att sluta röka.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Din insats kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en process.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka först.

Sluta röka

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt du ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Persistens och motstånd är avgörande för att någon ska kunna sluta röka och förbli en icke-rökare för livet. När du tänker på alla saker som du måste få eller förlora av dina rökval, ska besluten vara tydliga. Tänk på de förslag du har fått här och starta en resa till ett rökfritt liv.Source link