Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Det finns så många människor där ute som skulle älska att sluta röka. Rökning är inte bra för någon, och kommer bara att skada dina lungor under lång tid. Läs den här artikeln för att lära dig hur du slutar röka för alltid.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kan fördröjningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket kommer att ge dig större chans att lyckas.

TIPS! Låt din familj och vänner vara hemma om att du vill sluta röka. När du litar på dem runt omkring dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte, upprepa processen så ofta du behöver.

Försök ändra din vana genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Det här kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en riktig utmaning, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Om du inte tror att du kan avsluta allt på en gång, överväga att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Till exempel , när du gör din första rökfria vecka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett varumärke cigaretter . Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här är en metod som hjälper dig att sluta röka.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. En annan metod att använda är att bara röka en del av en cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. Ställ in ditt mål för en dag och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du ger dig möjlighet att röka igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

TIPS! Testa nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttaget kan leda till att du känner dig rastlös, irriterad, frustrerad eller deprimerad.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men sanningen är det verkligen kommer. Tänk på att även en cigarett kan förvärra dina begär och ta dig på den felaktiga vägen.

Nu är det lika bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopieringen som du behöver vara framgångsrik. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök, speciellt de som är närmast dig.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig incitamentet och hjälp med motivation.

TIPS! Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle tycka om det om de hjälper dig att uppnå det här målet.

Med lycka känner du dig nu bättre med dina mål. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd de ovanstående tipsen för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link