Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Vetenskap har visat nikotin som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Det är faktiskt ett av de svåraste ämnena att sluta med framgång. Att veta vad som krävs för att avsluta framgångsrikt hjälper dig att komma över återkallningssymtomen, så läs vidare för att hitta tips som kan hjälpa dig att lyckas.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Undvik att gå kallt kalkon. Endast 5% av dem som försöker med denna metod lyckas. Bekämpa nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Sluta röka

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, tricks och tekniker som hjälper dig med. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Gör en lista för dig själv.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle kunna uppleva. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta är det första steget att sluta.

TIPS! Hypnos har visat sig vara ett effektivt stopp för rökning för många människor. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

Känn dig inte besegrad om du inte lyckas med ditt första försök att sluta. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd insats kan misslyckas ibland. Identifiera var du gick fel så att du kan lära dig från det ögonblicket till nästa gång. Du kan ha en lättare tid att övervinna samma hinder om det uppstår igen.

Frame slutar röka som något du gör för dig själv, snarare än för dig själv. Denna positiva sinnesstämning håller ögonen på priset och ökar din chans att sluta med framgång. Försök att förstå hur mycket bättre ditt liv kommer att vara, i så många olika dimensioner, utan cigaretter. Om du gör det kommer du att stärka din önskan att sluta och hjälpa dig att nå dina mål denna gång.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Byt ut rökning med träning. När du tränar frigör kroppen din mycket endorfiner, vilket gör att ditt humör går upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. Dessutom kommer aktiviteten att göra dig mindre sannolikt att gå upp i vikt när du slutar röka.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att stoppa kan vara svårt för människor, både emotionellt och fysiskt. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.