Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Även om många försöker sluta röka, känner de ofta inte som om de kan lyckas. Denna artikel innehåller många användbara tips som du bör ansöka om att minska rökning och slutligen sluta.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Supportgrupper

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Kan hypnos fungera för dig? Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Att besluta att sluta röka kan vara mycket svårt, men det är ett ultimat givande beslut som du aldrig kommer att ångra. Men det behöver inte vara omöjligt. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Ovanstående artikel kan hjälpa dig att ge upp cigaretter för gott.Source link