Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


De flesta rökare skulle vilja sluta men känna sig överväldigade av svårigheten av den och deras brist på viljestyrka. De tips som följer hjälper dig att justera när du börjar ditt nya rökfria liv.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Älskade Ones

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

För att hjälpa dig att sluta röka, vet att din familj kommer att behöva gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Du vill inte vara en annan statistik.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Tänk på vad en enda puff kan göra.

Rökning är mer attraktiv för dig i stressstunder? Om det är sant måste du upptäcka någon annan avkopplingsmetod när du känner dig stressad. Meditation, andningsteknik eller yoga kan vara effektiva för lugnande och refokusering av dina tankar.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, behöver du ringa någon till sitt stöd. Låt en familjemedlem eller vän veta att du kämpar. Tiden att prata med dem hjälper dig att låta begäret passera. Det är också tröstande att veta att andra har varit i samma kamp som du går igenom.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Skriv ner en mantra för varför du slutar. När du känner din beslutsamhet falter, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Det här är en fantastisk metod för att avleda ditt fokus bort från nikotinavtagningssymtom och på andra kritiska saker i ditt liv.

Djupa andningsövningar

Djupa andningsövningar kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Använd den tiden för att fokusera på orsakerna som du valde att sluta. Extra syre kommer att levereras till dina lungor och detta kommer att hjälpa dig att känna dig föryngrad. Djupa andningsövningar är så lätta att göra och du kan göra dem var som helst på nästan vilken tid som helst.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film.

Istället för att begå sig att röka, göra ett livsengagemang för att träna. Du kommer märka att du har mer energi och längre träning som dina kroppsvärvar för att vända de skadliga effekterna av rökning. När du tränar, vill du inte röka och förstöra dina framsteg.

Att fatta beslutet att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin kommer att göra. Men det behöver inte vara omöjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Så ofta är ju ju mer du vet om ämnet att sluta röka, desto lättare är det att göra det. Med hjälp av tips från denna artikel kan du vara rökfri på nolltid.