Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökning cigaretter kan ge, blir det inte lättare att sluta. Om du är rökare som vill sluta, kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Dessa tips är utformade för att sluta röka mycket enklare.

Om du skriver problemet skriftligt kan du ändra hela ditt perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning bort.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du vill röka en cigarett, kan försena det medföra att du röker minst en mindre på den aktuella dagen.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte ser resultaten du letar efter genast , fortsätt att upprepa denna teknik.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte enkelt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritation, frustration eller irritation. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Vissa studier visar emellertid att det är lättast att sluta sluta kall kalkon.

TIPS! Skapa idéer för hur du hanterar stunder som är stressiga. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. detta är ett vanligt svar hos dem som röker regelbundet.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina begär är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Sluta röka

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa begäret.

TIPS! Ta hänsyn till effekterna på din familj som kan vara orsakad av din dåliga rökvanor och använda den som motivation för att hjälpa dig att sluta. Enligt U.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter.Detta får dig att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Att stoppa rökning är tuff för de flesta, men det är lättare att veta att de bästa teknikerna att sluta. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.

"No One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste hantera den situationen.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link