Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Det är vetenskapligt bevisat att cigaretter innehåller nikotin och att nikotin är beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Var noga med att få all information du kan om hur du börjar i ditt försök att få röka ur ditt liv.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte på framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.Source link