Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Många tycker att försök att sluta röka är en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen säker väg som fungerar för en enda botemedel som fungerar för varje person. Du kommer förmodligen att behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar en som fungerar för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några tips är.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Övning kan också vara en stressavlastare. Om du är out of shape eller dålig hälsa, börja långsamt med några promenader. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom . Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka kan vara mycket svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Sluta röka

Tips! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. Ställ in ditt mål för en dag och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du ger dig möjlighet att röka igen, sätt ett annat datum för att sluta. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

Det absolut bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Stanna helt och håll aldrig upp en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Tips! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns en mängd webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

För att öka din motivation för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa inte en statistik.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning och det är verkligen inte Det är inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

Tips! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

De första 7 dagarna av att sluta är de svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. När du har tagit bort nikotin från din kropp kommer dina begär att vara mest psykologiska. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är inte nära så illa som det ursprungliga nikotinuttaget.

Motion ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Om du upptäcker att dina begär gör det bästa av dig och har problem kämpar för att röka, ring ditt supportsystem. Inte bara kommer tiden som spenderas i telefonen att vara en bra distraktion förrän begäret har gått, kommer du också sannolikt att få den uppmuntran du behöver recommit att sluta.

TIPS! Många rapporter blir viktiga under eller efter dags att de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Om du är frestad att börja igen kan du få din lista ut och använd den för att motivera dig själv.

Sluta röka

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

När du väl har fattat beslutet att sluta röka, kan du inte tillåta dig att misslyckas. De flesta som slutar röka för gott har försökt att sluta flera gånger innan de faktiskt slutar. Om du återfår identifierar du faktorer som ledde till ditt återfall, och sedan gå upp och gå igen.

Byt ut dina rökavbrott med träningsvanor. När du befinner dig i toxinerna börjar du se resultaten när du börjar få mer energi och större träningspass. När du blir mer passform, kommer du att tveka att ångra allt det hårda arbetet genom att röka en cigarett.

Det är känslomässigt svårt att sluta röka. Cravings är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå.

Tips! När du försöker sluta röka måste du hålla sig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

När du tycker om att röka, ta en suger istället. Stacken från suget hjälper till att ockupera handen där du brukar använda för att hålla en cigarett. Suckaren själv kommer att hålla din mun upptagen.

En kunnig akupunktör kan hjälpa till att minska eller eliminera begär genom att utföra riktade akupunkturtjänster på lämpliga områden. Medan det kanske inte låter mycket tilltalande, upplever de flesta patienter inte någon signifikant smärta.

Den olyckliga sanningen är att sluta röka kan vara mycket svårt, och det finns ingen teknik som fungerar för alla. Men det betyder inte att det är hopplöst för dig att sluta. Framgången ligger till hands när du använder de idéer som finns i den här artikeln och håller dig motiverad med stöd från dina nära och kära. Prova några och upptäck vad som fungerar bäst för dig.

Tips! Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film.

Det kan vara svårt att börja lära sig om något nytt ämne, inklusive Array, men om du tar dig tid att verkligen förstå informationen ovan kommer du att har tagit det första steget för att behärska dem. Läs noga igenom denna artikel och se till att du förstår det. Därefter surfa på nätet för ännu mer kvalitetsdata om.Source link