Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Även med de många negativa effekterna av rökning, kämpar många människor för att bryta sin vana. Om du är en av dem, kan den här artikeln bara vara värd en läsning eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Applicera så många som nödvändigt så att du kan komma på vägen för att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig sedan positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid öka dina mål som går bra in i framtiden så fort du är redo.

Få en god natts sömn varje natt om du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Ta varje dag en åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla de rökfria dagarna kommer snart att bidra till en rökfri framtid.

TIP! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, den viktökning som ofta är förknippad med att röken upphör.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra det här beteendet medan du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt frågar dig att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Sätt denna lista på en visuell plats så att du kommer att se den varje morgon före arbete eller skolan. Detta kommer att bidra till att hålla dig motiverad under svaghetstimmar.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Om din kalla turkey-ansträngning att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller gummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan leda till att du känner dig rastlös, irriterad, frustrerad eller deprimerad.

Planera för hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare blir vana vid belysning när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket sårar all din hårdhet arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Nu är det lika bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. En läkare kan också välja att ordinera mediciner, om de anser att det är nödvändigt.

Regular Exercise

Att träna efter att ha slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden träning kommer också att bidra till att avvärja en del av den sannolika viktökningen. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Genom att implementera dessa tips och tricks får du en underbar start på din rökavvänjningskampanj. Du kan ha ett tobaksfritt liv. Ge dig själv chansen att bli av med denna vana. Du kommer att bli belönad med ökad hälsa när du slutar röka cigaretter.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link