Ge det bra för de här testade tipsen


Hälsoriskerna med rökning är ingen hemlighet, men det gör det inte alltid lätt att sluta. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Denna artikel innehåller flera användbara tips för att sluta röka.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbelagd behandling. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande, och det kommer att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Sluta röka ett steg åt gången. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det brukar inte hända över natten. Tänk inte för långt framåt i tiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Secondhand Smoke

TIPS! Tala med läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Detta kommer att vara förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Klipp tillbaka på rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har nävecigaretten. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Bara sluta röka om du verkligen vill sluta. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna strategi kan verka hård. Dock har dropp cigaretter totalt sett visat sig fungera ganska bra.

TIPS! Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig med en ny skjorta eller en filmbiljett.

Sök support via online support communities och forum. Du hittar många olika grupper som är öppna för alla eller fokuserar på en nisch. Det kan hjälpa dig att jämföra sluta strategier och hantera mekanismer med andra. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att sparka vanan på en kortare tid. Fortsätt läsa för idéer som hjälper dig att sluta och aldrig se tillbaka.