Ge upp det bra med de här testade tipsen


Ingen tvekan är du medveten om hur beroendeframkallande nikotin kan vara. Det här är den viktigaste orsaken till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det för dig att slutligen sluta röka.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att bidra till en rökfri framtid.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Du behöver hjälp av andra under denna process.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Gör en studie om vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga ner din bok tills du har brutit din rökvanor. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål om att röka.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinuttagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Klipp ner på rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Sluta röka

Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. När man tittar på någon uppgift positivt, inklusive att sluta röka, är det lättare att hålla sig fokuserad och motiverad. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Att upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Istället för att röka, träna. En bra träning översvämmer din kropp med feelgood endorfiner, och aktiviteten erbjuder en välbehövlig distraktion från cravings. Dessutom kommer aktiviteten att göra dig mindre sannolikt att gå upp i vikt när du slutar röka.

Hälsosam mat

Ät hälsosam mat som frukt och grönsaker för att hjälpa dig sluta röka. Dessa kalorier är naturliga och hälsosamma sätt att hålla din kropp stark och hjälpa dig att sluta röka av flera skäl. Replikera rörelserna om att ha en cigarett kan hjälpa till att bota dina begär. Regelbundet konsumera dessa hälsosamma livsmedel kan hålla dig från att snacka på mindre hälsosamma livsmedel, vilket minimerar din viktökning. Att få rätt vitaminer och näringsämnen kommer att hjälpa dig att känna dig mycket bättre när du går genom tillbakadragande.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Utdrag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet.

Det är svårt att sluta eftersom nikotin är så beroendeframkallande. Att säga nej till cigaretter är ofta en riktig utmaning, i fysisk och känslomässig bemärkelse. Lätta smärtan av processen med de tips som ges i den här artikeln. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.Source link