Ge upp det bra med de här testade tipsen


Att vara rökare kan ibland lägga på vissa obekväma situationer. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Denna artikel har massor av tips som hjälper dig att sluta.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv.

Tips! Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som slutar få dig . Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka av dig själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat, som kan hjälpa dig avsluta med mycket mindre obehag.

Ersättningsbehandling

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och hålla dig motiverad.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder på hur du hanterar stress. Du kan prova nya hobbyer, lära dig en ny skicklighet eller hobby, eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Ett litet steg mot att sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som hjälper dig att komma igång på din avslutningsresa.

Tips! Komma med Din egen personliga plan för att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte . Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att hjälpa dig att stärka din gaol avsevärt.

Planera på hur du kan hantera de stressiga situationerna. Många rökare används för att belysa upp när de är stressade. Hämta en handlingsplan om det inte tränas.

För att öka din motivation för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Du vill inte vara en annan statistik.

Tips! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara idag din dag att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden motion kommer också att hjälpa du avvärjer eventuell viktökning. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska graden av abstinenssymptom.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kanske kan lyckas i ditt nästa försök att sluta röka.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. Om du lyckas hantera dessa problem kan rökbehovet gå bort.

Skapa en mantra baserat på anledningen till att du måste sluta. När du känner din beslutsamhet falter, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Det här är ett värdefullt sätt att fokusera din uppmärksamhet från att dra tillbaka och fokusera på saker som är viktiga för dig.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningstoppgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Tips! Om du inte har kunnat sluta röka med bara viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

När du väl valt att sluta röka, gör det till en punkt att hålla dig motiverad och inte ge upp detta beslut. De flesta som framgångsrikt slutade har gjort flera försök i det förflutna innan de slutligen lyckades. Om du träffar en snag, bestäm varför det hände, välj dig själv och kom tillbaka på din rökfria plan.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid att vara den bästa vägen.

Du ska inte försöka sluta röka för att bara roa andra. Medan du utan tvekan älskar din familj, kommer du bara att lyckas om du vill ha det också. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

TIPS! Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka . Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ge upp för fort.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Vad du har läst här hjälper dig att gå vidare till steg två, faktiskt sluta, och genom resten av stegen som leder dig på din resa för att bli nikotinfri. Sätt dessa tips till jobbet för att du framgångsrikt ska kunna övervinna önskan att röka.

Folk överallt hungrar efter användbar information om Array. Med allt du har lärt dig här i ämnet är du redo att komma ut med den här kunskapen. Lita inte på om det känns lite överväldigande. Detta är naturligt. Snart kommer du att vara en professionell.Source link