Ge upp det bra med de här testade tipsen


Du måste vara ordentligt motiverad för att sluta röka. Tänk på de många sätt du kommer att dra nytta av att sluta. Dessa fördelar bör hjälpa dig att hålla motivationen när det blir svårt. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Fortsätt läsa för att hitta tips och tricks, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du i slutändan röker, kan fördröjningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

10 minuter

Fördröjningstaktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstänga röker så länge som möjligt.

Undvik att dina triggare slutar röka med mer framgång. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Secondhand Smoke

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan också hälsan för de människor som lever med dig.

Träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Planering i förväg för dessa stunder hjälper dig att undvika att ge stress och ta tag i en rök. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Tips! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta.

Det är bäst att undvika situationer och aktiviteter där du vanligtvis skulle tända upp när du försöker sluta röka. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Du kan ta med kaffet längs vägen till jobbet och välja en annan efterbearbetningsaktivitet tills du får trängseln under kontroll.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, håll din familj och någon annan som påverkas om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

Låt inte dig ge upp om du inte lyckades första gången du slutade. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning på vägen.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Bli av med något som påminner dig om dina rökdagar. Så bli av med tändare eller askkoppar från ditt hem. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. Det här hjälper dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

Att sluta kommer vara svårt, men dina ansträngningar kommer att vara värda det. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Kom ihåg att följa de goda råd du just läst, och du kommer att vara på väg att bli av med denna vana för gott.Source link