Ge upp det bra med de här testade tipsen


Många människor vet inte hur man egentligen försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Det blir lättare att sluta när du lär dig mer om vad du ska göra. Att skaka ut för gott, läs vidare.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Tips! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassning och personalisering av listan gör det effektivare.

Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Support System

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Att se nackdelarna med att röka kan skrämma folk till att sluta, men föreställa sig alla positiva kan vara lika användbara.

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan.

Tänk på några viktiga delmål, till exempel att stanna av cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du når dem. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Hitta support via olika onlinebaserade forum och samhällen. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kommer personer som försöker sluta med dig att förstå de kampar som följer med detta uppdrag.

Planera för hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Förbered dig på flera strategier, så du är redo om den första inte fungerar.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Det är bäst att undvika situationer och aktiviteter där du normalt skulle tända upp när du försöker sluta röka. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Att ha kaffe i din bil eller stanna ut ur rökiga barer kan ersätta ditt begär.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. Eftersom du kan räkna ut vad som fungerar för dig, kommer processen att sluta din rökning vana gå mycket snabbare! Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.Source link