Ge upp det bra med de här testade tipsen


Alla vet de hälsorisker som tillskrivs rökning, men det är fortfarande mycket svårt att sluta röka. Om du försöker sluta röka, kanske du bara behöver lite tryck ner rätt väg. Följande information och idéer kan göra det lättare för dig att sluta röka.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta kan vara en lång process.

Många rapporterar att få vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Användning av dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. När ett lust slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Tips! Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om.

Träffa när det är möjligt. När du slutar röka, märker du omedelbart en förbättring av lunghälsan och ökad andningsförmåga, så att du kan träna lättare. Regelbunden träning kommer också att förhindra viktökning. Dessutom får motion din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om det höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer det att hjälpa dig att klara av att dra tillbaka cigaretten.

Bli av med något som påminner dig om att röka när du närmar dig ditt slutdatum. Rid ditt hem av askkoppar och tändare. Tvätta ditt hus och kläder noga så att de inte längre lukar som rök. Att ta dessa steg kan minska dina brådskningar för att röka en cigarett eftersom du tar bort potentiella utlösare.

Du kan underlätta slutprocessen med några beprövade tekniker. Om du följer detta råd kan du sluta röka med framgång. Du kan skydda din egen hälsa och din familj genom att sluta idag.Source link