Ge upp det bra med de här testade tipsen


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökningssigaretter kan ge, är det fortfarande väldigt svårt att slå missbruk. Om du är en rökare som vill sluta, kanske du bara behöver ett tryck för att få dig på rätt väg. Följande tips i den här artikeln hjälper dig att göra det enklare att sluta.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig i en djup trance och sedan ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Se till att du går ett steg åt gången. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla de rökfria dagarna kommer snart att bidra till en rökfri framtid.

Tips! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en process.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Övning kan göra en stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Gör en lista för dig själv.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär. 19659002] Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret inte har passerat, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters inkrement för att avstänga rökning så länge som möjligt.

Be dina familjemedlemmar att komma ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; Sluta bara för idag.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder på hur du hanterar stress. Du kanske upptäcker att några effektiva alternativ inkluderar träning, lär dig en ny skicklighet eller hobby, eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner såsom läsning, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier, det kan göra processen mycket enklare. Använd tipsen här för att sluta inom en rimlig tid. Använd detta råd du har läst här för att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Att lära dig om Array är det första steget i att perfekta ditt hantverk. Om du inte förstår ett faktum först, läs artikeln. När du gör det här, fortsätt att göra din forskning så att du kan lyckas med.Source link