Ge upp det bra med de här testade tipsen


De flesta rökare skulle vilja sluta men känna sig överväldigade av svårigheten av den och deras brist på viljestyrka. Det kraftfulla rådet i artikeln nedan kan vara början på ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det brukar inte hända över natten. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken på att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Sluta rökaSource link