Ge upp det bra med dessa tidsbestämda tips


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Var noga med att få all information du kan om hur du börjar i ditt försök att få röka ur ditt liv.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en process.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

TIPS! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Du kan också köpa dig en bit smycken för att bära som en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

För alla som försöker sluta röka är den första veckan alltid det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med att röka upphör.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, se den som en gåva till dig själv. När du ser fördelarna med att sluta, blir det enklare. Tänk på hur ditt liv ska förbättra, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Att komma ihåg dessa positiva faktorer hjälper dig att vara motiverad för att sluta röka.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Dra nytta av de många senaste framstegen som rökforskare har gjort. Nikotinersättningsprodukter och läkemedel som minskar abstinenssymptom är bara några av de tillgängliga alternativen. Lyssna på läkarens rekommendationer och hitta en som hjälper dig att sluta sluta för gott.

Kom ihåg att du har svårt att sluta för att du är beroende. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. Om du använder tipsen i den här artikeln kommer du att få en mycket enklare tid att sluta. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link