Ge upp det bra med dessa tidsbestämda tips


Det finns många som vill sluta röka vanor. Rökning är en dödlig vana som fångar upp till alla som gör det så småningom. Om du är intresserad av att sluta röka, fortsätt läsa.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Replacement Therapy

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Försök inte sluta röka utan stöd. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåelige.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Detta kan motivera dig i svaghetstid.

Du måste alltid leta efter sätt att ha hög motivation. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

De första dagarna av ett eventuellt sluta-rökning försök blir det svåraste. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. Efter det skedet är de längtan du känner mestadels psykologiska. Det här är inte heller lätt, men när du inte längre är fysiskt beroende av nikotin, kommer du att ha en mycket lättare tid motstå begär.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Kanske har du rökt för att hantera dina påfrestningar. Om det är sant måste du hitta en lämplig ersättare så att du fortfarande kan koppla av när du känner dig stressad. Meditation, andningsteknik eller yoga kan vara effektiva för lugnande och refokusering av dina tankar.

Sluta röka

Tala med en sjukvårdspersonal om att sluta rökahjälpmedel som är bra för att sluta. Massor av medicinska framsteg har gjorts när man slutar röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig när du slutar röka. Det finns allt från droger som minskar abstinenssymptom på nikotinbytebehandlingar för att avvänja dig långsamt. Du bör kontakta din läkare om eventuella kontraindikationer innan du försöker röka.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, ring en älskad för support. Det kan vara en familjemedlem, vän eller kollega, någon som du kan lita på att lyssna på hur du känner. Inte bara talar du om att du pratar i telefonen avlägsnar dig från ditt begär, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Nu när du har läst ovanstående artikel har du förhoppningsvis nu rätt information för att sluta röka permanent. Kom ihåg att det finns många människor där ute som vill se dig leva ett långt och lyckligt liv. Använd dessa tips för att övervinna din missbruk av nikotin så att du kan njuta av resten av dina år.Source link