Ge upp det bra med dessa tidsbestämda tips


Alla förstår nu de hälsorisker som uppstår vid rökning, men stopp kan fortfarande vara extremt svårt. Självklart behöver du mer information innan du kan övertyga dig om att sluta. Dessa tips är utformade så att de börjar sluta lite enklare.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du håller på med att ge upp din rökvanor. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Försök inte själv det här. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Tänk alltid på din motivation. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Ändra dina rutiner som är förknippade med rökning. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Om du följer detta råd kan du sluta röka med framgång. Ta de triks som du får i den här artikeln och börja arbeta med att sluta röka för att förbättra hälsan och livet för dig själv och din familj.Source link