Ge upp rökning för bra med dessa tips


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en lång process.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

TIPS! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Nikotin-ersättningsprodukter

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt för att sluta röka.

Det är svårt att sluta röka eftersom nikotin i cigaretter är väldigt beroendeframkallande. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Det är möjligt att sluta röka genom att tillämpa denna användbara information tillsammans med ditt eget hårda arbete.Source link