Ge upp rökning för bra med dessa tips


En bra andel rökare vill verkligen sluta vana. Hälsosam, ingen drar nytta av att röka, och alla förlorar. Läs de råd som följer i den här artikeln och lär dig att sluta röka en gång för alla.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

TIPS! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Sluta röka

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte ens på framtiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.Source link