Ge upp rökning för gott med dessa tips


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Om du vill sparka den här pinsamma vanan, fortsätt läsa. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så försök dem.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning.

TIPS! Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till varför du ska sluta röka du motstår att sluta Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Notera alla metoder som du planerar att använda för att sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning av uttag.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Du kanske tänker att du kan hantera att ha bara en cigarett, men i själva verket kommer den ena cigaretten förmodligen att ångra alla dina avslutande ansträngningar. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Prova en kraftfull övning. När du slutar röka är träning mycket fördelaktig och hjälper din lungkapacitet att förbättras. Regelbunden träning kommer också att förhindra viktökning. Den naturliga endorfiner övningen producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Om du inte slutar en gång kan du alltid försöka igen. Även strategier som är extremt ljuvliga och börjat med stor beslutsamhet uppnår inte alltid det önskade resultatet. Identifiera de faktorer som leder till ditt återfall och lär dig av det. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning på vägen.

Ha en konversation med din läkare som innehåller en diskussion om mediciner som kan hjälpa till att sluta. Det har förekommit många framsteg inom rökningstoppet. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig när du slutar röka. Det finns allt från droger som minskar abstinenssymptom på nikotinbytebehandlingar för att avvänja dig långsamt. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Om allt annat misslyckas, sök rådgivning för att hjälpa till med att sluta. Ibland är känslomässiga skäl relaterade till varför människor röker. När du hanterar problemet är det lättare att sluta röka. Om det här är en strategi som du tycker skulle fungera för dig, gör ett avtal för att tala med din primärvårdspersonal för hänvisning till en rådgivare som kan hjälpa.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter sparkar din rökning vana på egen hand. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan sluta att sluta.

Utarbeta en lista med dina motiv för att sluta röka, och skicka det runt ditt hem, sätt in en kopia i din plånbok, och till och med hålla en på jobbet. När du försöker motstå frestelsen av en cigarett kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Om du är trött på att röka, har du slagit hälften av slaget. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Använd råd i denna artikel och bli av med rökningens vana.Source link