Ge upp rökning för gott med dessa tips


Alla som bryr sig om dig berättar att du slutar röka. Din läkare uppmanar dig att göra detsamma. Ditt försäkringsbolag spelar till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Så vad håller du tillbaka? Det finns ingen bättre tid än nu att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar . När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Se till att inte inkorporera dessa produkter samtidigt som du röker, eftersom det kan vara förödande effekter.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Anledningen till att du slutar kommer att vara en bra motivation för att du ska förbli rökfri.

Tips! När du slutar röka är det en daglig händelse. Vägen till stopp är bara en process.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Nu har du bra information för att hjälpa dig att sparka vanan och få friska. Att stoppa din cigarettvanor låter dig bli lyckligare, friskare och du kommer att leva längre. Du kan använda pengarna du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link