Ge upp rökning för gott med dessa tips


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för gott.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har lättat att sluta röka efter arbetar med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag snarare än för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Tips! För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på det positiva papperet och negativa konsekvenser av att sluta. Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Se till att du får gott om vilopaus om du arbetar för att sluta röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Om du inte kan sluta med kall kalkon, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotintummi eller fläckar.

Om dina utlösare till exempel inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha vad du slutar att du inte har tillgång till.

Om du till exempel går en hel vecka utan rök, kan du unna dig en film. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka dina slutgiltiga rökningsmål avsevärt.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sluta på sina nikotinvanor. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, ange ett nytt datum för att sluta igen. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta hjälper till att hålla dig motiverad under svaghetstimmar.

Håll din motivation för att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller donera ett armband för att indikera dina intentioner.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Det finns hundratals användbara webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra frustrationer och framgångar med andra.

De första sju dagarna är det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När de fysiska begären har gått, behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att vilja röka. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en gåva till dig själv. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta ger dig incitamentet och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Tips! Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan utnyttja tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Såsom har diskuterats i den här artikeln kan du sparka röken vana om du ärligt tillämpar dig själv. Det viktiga är att förbli bestämd och följ de planer du själv har. Använd vad du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.

Med så mycket information som finns tillgänglig om Array, är det upp till dig att ständigt samla så mycket som möjligt. Att utbilda dig själv om ämnet kommer att få dig långt i livet. När du lär dig vad du kan, kan du bättre bestämma vad du ska göra om.Source link