Ge upp rökning för gott med dessa tips


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det.

Supportgrupper

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När något är skrivet kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att stanna på spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller patchar.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som är tillgängliga för att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du tidigare inte kände till.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få en hel del från att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Sluta röka

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut det mot så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Om du vill ge in efter ett lust, sätt av det så länge som möjlig. Berätta för dig själv måste du ta en lång promenad innan du kan röka eller försöka dricka ett glas vatten innan du röker.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig på rätt spår. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Minska antalet cigaretter du röker. Det hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Om du rökning hemma, ge den en komplett skrubba, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, ditt färskt luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Hitta support via olika onlinevyer och samhällen. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra sluta strategier med andra.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

Stanna så ofta som möjligt när du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För de flesta håller de sig uppe sent om natten och ökar cigarettbehovet.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men sanningen är det verkligen kommer. Håll dig själv beredd att "bara en" kanske inte ge in och röka en cigarett.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du kommer att påminnas eller utlösas för att röka.

Sluta röka

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig tillbaka från nikotin.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Fastställande och planering är nycklar till framgång. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link