Ge upp rökning för gott med dessa tips


Uppgiften att sluta röka kan bryta vilja till även den mest bestämda personen. Även om du verkligen vill sluta, kan någonting alltid rita dig om du inte är redo. Om ditt mål är att sluta, så är det här artikeln för dig!

Sluta röka så fort du kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstegen och sluta göra det lättare.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Oroa dig bara om idag och ta det dag för dag, försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utforma en lista över dina skäl för att göra det Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla gör saker på egen väg. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Gör en lista för dig själv.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Tips! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och håll dig borta från cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Klipp tillbaka på rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Se till att du rengör ditt hem noga när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Planera strategiskt för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Lägg upp listan där du kommer att se den regelbundet. Det ger dig lite extra motivation, och det kan bara hålla dig från att grotta och röka igen.

Tips! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du avslutat . Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta.

Bli av med något i ditt liv som påminner dig om att röka. Rid ditt hem av askkoppar och tändare. Du bör ta tid att tvätta alla dina kläder och sängkläder för att avlägsna lukten av rök. Du kan också behöva noggrant rengöra huset från topp till botten. Detta kommer att förhindra att dina begär efter cigaretter som kan komma från lukten av dessa föremål.

Att sluta röka kan vara utmanande, men förhoppningsvis har den här artikeln visat hur mycket det är möjligt. Du kan sluta röka med en engagerad, positiv attityd när du försöker tipsen ovanför idag. Underskatta aldrig vikten av beslutsamhet!Source link