Ge upp rökning i dag med detta bra råd


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men det här är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. De råd som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara en quitter! Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det svåraste. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Den psykologiska missbruk är inte lätt att övervinna, men att du vet att du har passerat det värsta av det är en bra motivator för att motstå uppmaningen att hämta en rök.

Vid denna tidpunkt vet du förmodligen hur viktigt det är att lära sig olika metoder för att röka upp. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link