Ge upp rökning idag med detta bra råd


Att sluta röka handlar vanligtvis om att bli av med dina cigaretter och motstå begäret. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det verkligen inte vara så svårt. Det finns ett antal olika sätt att ta ifall du vill kasta bort dessa cigaretter för gott. Läs vidare.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla er uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är . Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Älskade

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt . Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är engagerad i ser det igenom. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

När du läser den här artikeln kan du veta hur man slutar röka. Medan det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om uppehållet, och dess frestelser, kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.Source link