Ge upp rökning idag med detta bra råd


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Håll dem i åtanke, och samla också in hjälpsamma tekniker och tricks, som de här i den här artikeln, för att hjälpa dig på vägen. Följande artikel kommer att beskriva flera andra strategier som du kan finna användbara vid din resa mot tobaksavbrott.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. Du måste göra vad som fungerar för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

Ersättningsbehandling

Överväg nikotinersättningsterapi. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara svårt att ignorera. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tips! Få hjälp av andra. Få hjälp av dina vänner och familj.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Att gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera det resulterande resultatet. påfrestning. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har lite ledigt tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

En mycket viktig faktor att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation . Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringarna som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

TIPS! Kick röksvanen för dina älskade hälsa. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Be om support online via grupper eller forum. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. Dessutom, de som går igenom samma sak du är bättre förstår dina kampar.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Förhoppningsvis kan de tips du just läst hjälpa dig att göra dessa fördelar till verkligheten i ditt liv. Du behöver en mängd olika verktyg under ditt bälte, så använd ovanstående förslag för att öka ditt humör och kämpa begär när det behövs. Förr än du kanske förväntar dig kommer du att skörda belöningen för att inte röka.Source link