Ge upp rökning idag med detta bra råd


Många tror att sluta röka bara tar viljestyrka. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Det finns en värld av råd och tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Kan hypnos fungera för dig? Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. När du möter framtida milstolpar kanske du vill antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Älskade

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig . Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Avsluta tills du får det rätt. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. En gång stannar det, så var bara tålmodig.

Nu när du har tagit dig tid att läsa detta råd borde du nu vara bättre rustad att formulera en plan för att sluta röka. Även om du kanske känner frestelser ibland, kommer råd från denna artikel att hjälpa dig.Source link