Ge upp rökning idag med detta bra råd


Om du vill sluta röka, är du långt ifrån ensam. Många vill sparka denna vana. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Läs följande råd för att ta reda på vad som kan göras för att sluta röka för alltid.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning kan hjälpa till att lindra stress.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en friskare livsstil. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Få mycket stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att stimulera dig att sparka vanan.

Kallt Turkiet

Sluta kallt kalkon – det blir svårt, men värt det. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna strategi kan verka hård. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

TIPS! Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta.

Förhoppningsvis har du hittat en viss insikt från att läsa den här artikeln om vad du behöver sluta röka en gång för alla. Tänk på att du måste förbli stark. Använd de tips som ges för att hjälpa dig att sparka den här dåliga vanan för dig själv och för dem som älskar och bryr sig om dig.Source link