Ge upp rökning idag med detta bra råd


Cigaretter är i allmänhet beroende av en stor krycka mot stress i en rökares liv. Så det är svårt för en rökare att ta reda på hur man ger upp, när de litar på sina cigaretter så tungt. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-cykeln.

Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig att sluta röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Tips! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta . Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Ersättningsbehandling

Överväg att använda en nikotinbyte av terapi. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Det kommer att öka risken för att du lyckas sluta röka.

Sluta röka

Tips! Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kallt kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Det här kan ge dig hjälp att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Hitta support via olika onlinebaserade forum och samhällen. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra. Dessutom kan personer som försöker sluta med dig förstå de kampar som följer med det här uppdraget.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och att undvika dessa situationer kan hjälpa dig att sluta rökning. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kanske du måste tillfälligt lägga ner din bok tills du har brutit din rökvanor.

Rökning är mer attraktiv för dig i stressstunder? Hitta andra tekniker du kan använda för att slappna av när du känner dig stressad. Försök med aktiviteter som yoga eller meditation, för att minska din stressnivå på ett hälsosamt sätt.

Du kanske vill överväga rådgivning för att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga problem som lurar bakom uppmaningen att röka. Genom att ta itu med frågan kan det hjälpa dig att röka försvinner. Tala med din läkare om rådgivning, och han eller hon borde kunna skicka dig till en bra terapeut.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste skäl för att vilja sluta. När du känner din beslutsamhet falter, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Detta kan tänka på dina uttag, och hålla det på andra positiva saker som hjälper dig att komma igenom den här korta, men svåra perioden.

TIPS! Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta.

Spendera tid på att tänka på skäl för att sluta röka. Notera några av dina främsta anledningar till att sluta, och bär papperet i din plånbok eller på fickan. När du känner dig villig att röka, läs artiklarna på listan för att bekämpa frestelsen.

Skapa belöningar för att ge dig själv incitament att sluta röka cigaretter. Att sluta röka innebär att du får en massa extra pengar att spendera på ett par extra saker. Behåll dessa pengar åt sidan och belöna dig då och då med något speciellt. Denna påtagliga fördel av att undvika att röka kan vara en bra motivator för att hålla fast vid det.

Konstnärsfolk har funnit att skriva ner sina tankar i en stop-smoking dagbok kan förbättra oddsen för framgång. För det mesta röker folk för att slappna av eller för att lugna nerverna. När du skriver i en journal, lindar du eventuell stress och känner inte att du måste röka för att göra det. Det bästa är att det är gratis.

Tips! Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar på din sluta rökning resa. Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå till en film.

Efter att ha lärt dig mer om ämnet, borde du nu känna mycket mer självförtroende för din förmåga att sparka din rökning vana för gott. Lämna denna information om hur du slutar röka till andra som också vill bryta denna vana. Beväpnad med denna typ av kunskap kan vem som helst få en hälsosammare framtid.



Source link