Ge upp rökning idag med detta bra råd


De säger att sluta röka är extremt svårt. Det finns ingen silverkula som gäller för varje rökare. Du kan behöva göra dina läxor och hitta metoder som passar dina behov. Om du använder råd nedan kommer det vara lättare att sluta röka en gång för alla.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Avsluta är en process.

Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Sluta röka

Tips! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare på förhand. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner dig villig att röka.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper till att hålla sig borta från att röka.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna strategi kan verka hård. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Det är sant att försök att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot-allt som fungerar för varje rökare. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Framgången ligger till hands när du använder de idéer som finns i den här artikeln och håller dig motiverad med stöd från dina nära och kära. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma.