Goda råd om hur man slutar röka för gott


Du måste vara ordentligt motiverad för att sluta röka. Det finns många anmärkningsvärda fördelar när du slutar röka. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när det blir tufft. Det kommer med stor hälsa, men det hjälper dig också att minska risken för lungcancer. Så fortsätt läsa för att få råd om tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Att skriva ner det kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person uppnår sina mål olika. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Supportgrupper

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, fortsätt att upprepa denna teknik.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som du kan uppleva.

Secondhand Smoke

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.