Goda råd om hur man slutar röka


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns så många fördelar när du slutar röka. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Tänk på din egen hälsa, familjen som behöver dig, de pengar du kan spara och hur mycket bättre kommer du att se ut och känna. Fortsätt läsa för att sluta röka.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta kan vara en lång process.

Gör inte allt här själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Bestämning, körning och motivation är vad som tar dig från rökare till ex-rökare. Kom alltid ihåg vad som motiverar dig och tänka på fördelarna. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.Source link