Gör dig själv en favör och sluta röka med detta användbara råd


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att märka att det är lättare att sluta än du trodde.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Tips! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Du bör aldrig försöka att sluta med kallt kalkon.

Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtidens resultat.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det genom att själv. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Nikotinutbyte

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att informera dina älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Cravings kan ofta vara överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.Source link