Gör dig själv en favorit och sluta röka med detta användbara råd


Du kommer att ha många fördelar med att bestämma att du slutar röka. Tänk på fördelarna med att sluta för att hjälpa dig att sluta röka. Dessutom fortsätt samla och använd de användbara tipsen nedan om att sluta. Granska dessa tips och sätt dem i praktiken för att ge dig själv den ökning du behöver göra dig till en permanent icke-rökare.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Support Group

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Siktmål

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Tips! Gå in i en träningsrutin genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Du vet redan om många fördelar med att bli en icke-rökare. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Om du längtar efter cigaretter eller din motivation börjar flagga, läs igenom tipsen ovan och använd dem. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.Source link