Gör dig själv en favorit och sluta röka med detta användbara råd


Alla rökare förstår att de borde sluta. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare har föreslagit att de röker för att förbättra sin hälsa. Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men ex-rökare gör. Fortsätt läsa för bra tips från några som har tackat deras missbruk med framgång.

Sluta röka

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

När ett begär kommer på att äta när du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Sluta röka

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Nonsmokers har svårt att förstå hur rökare kan fortsätta röka, även när de vet hur ohälsosamt det är. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Men framgång är möjligt, och många tidigare rökare har delat sina hemligheter om framgång i den här artikeln. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link