Gör dig själv en favorit och sluta röka med detta användbara råd


Personer som röker är medvetna om att de behöver sluta. Skryter någon om alla de stora fördelarna med att röka har fört dem? Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Fortsätt läsa den här artikeln för att få expertkunskaper och insikter.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Positiv Outlook

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA. Låt inte dig själv bli en statistik.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett och vet att de riskerar att sätta på sig sin hälsa. En icke-rökare har ingen aning om hur svårt det är att sluta röka. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.Source link