Gör din nästa cigarett din sista med dessa praktiska tips


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Men det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. De flesta människor som försöker sluta brukar sluta misslyckas. Om du behöver den extra uppsatsen av information för att bygga din motivation, fortsätt läsa den här artikeln.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Ta varje dag en åt gången. Att sluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka, så att du kan bygga en rökfri framtid.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser att sluta Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Sluta röka dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

Tips! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Du bör aldrig försöka att bara sluta kall kalkon.

Nikotinersättningsprodukter

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

TIPS! Få hjälp från andra. Få lite stöd från dina nära och kära.

Kick rökningens vana för dina käras hälsa. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan även risken för dem runt dig.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

TIPS! Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid.

Sluta röka

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Genom att implementera tipsen i den här artikeln är du säker på att sluta röka och aldrig se tillbaka.Source link