Gör din nästa cigarett din sista med dessa praktiska tips


Vissa människor följer inte upp sina avsikter att sluta röka. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka snabbt. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

För att sluta röka, bör du sikta på att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att komma med din personliga lista kommer att uppnå detta.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Åtta timmars sömn varje natt låter dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera läkemedel som hjälper dig i ditt arbete.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, drabbningssymtom och till och med irritabilitet.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

För hela ditt liv, var optimistisk att veta att ditt liv blir mycket lyckligare och friskare utan att röka. Applicera dessa förslag till ditt liv och leva det utan ånger.Source link